PVC-Vloeren - Joop Brugel Woondesign
11
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-11,page-child,parent-pageid-5,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

PVC-Vloeren

PVC: de sfeervolle vlakke vloerbedekking voor elk interieur.

PVC-vloeren zijn in verschillende kleuren en dessins te verkrijgen bij Joop Brugel Woondesign. De plavuis- en houtsoortdessins zijn niet van echt te onderscheiden. PVC-vloeren zijn slijtvast en makkelijk in onderhoud. Bovendien zijn ze te combineren met vloerverwarming. Ideaal voor iemand die een PVC-vloer met een houtuitstraling wil combineren met vloerverwarming.


Op de foto’s ziet u PVC-vloeren door ons geadviseerd en gelegd. 

Ons assortiment

Wij hebben alle kleuren op groot staal in onze winkel. Merken die wij o.a. voeren zijn: Mflor, Moduleo, Ambiant, Greenfloor en Private label.

De private label is een mooie kwaliteit voor een mooie prijs. U kunt een prijs aanvragen via de website of in de winkel.

Eenvoudig te onderhouden

U wilt een comfortabel, duurzaam product dat eenvoudig te onderhouden is? Dan is een PVC-vloer de juiste keuze.

Voor het onderhoud van Mflor is er Mflor cleaner en polish. Beide zijn te verkrijgen met een glansafwerking of matte afwerking. U kunt deze producten kopen in onze winkel in Breda.