Gordijnen - Joop Brugel Woondesign
17
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-17,page-child,parent-pageid-13,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,no_animation_on_touch,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive,cookies-set,cookies-refused

Gordijnen

GORDIJNEN OP MAAT GEMAAKT OF
IN STANDAARD MATEN

Onze collectie bestaat uit meer dan 400 items, van transparanten tot overgordijnen. Als vaste leverancier van vtwonen ziet u elke week in het tv-programma prachtige gordijnen voorbij komen van Eijffinger. Deze gordijnen zijn onderdeel van onze vaste collectie.

Wij maken gebruik van diverse technieken zodat iedereen het gordijn naar zijn eigen wens kan krijgen. U kunt onder andere kiezen voor prachtige vouwgordijnen, plooigordijnen, zeilringgordijnen, al dan niet gevoerd. Deze maken wij zelf van eigen stoffen. In onze collectie vindt u bekende merken als Eijffinger, Chivasso, Lethem, Aristide en Inside.

Goelst biedt voor alle soorten gordijnen een passend systeem. Koord- en handbediening, maar ook elektrische bediening van de gordijnen is mogelijk.

 

roll-up_banner_verliefdopjehuis

De afbeeldingen hiernaast bevatten eigen werk.