Over ons - Joop Brugel Woondesign
15284
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15284,bridge-core-1.0.4,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-28.6,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-5.7,vc_responsive

Over ons

JOOP EN LINDA BRUGEL

Joop Brugel Woondesign wordt geleid door Joop en Linda Brugel.

De ouders van Joop begonnen in de jaren ’60 een meubelstoffeerderij. Hier werden vele stoffen en kussen voor o.a. eiken banken gemaakt en verkocht.

Op 8 oktober 1997 ging Joop ook aan de slag in de zaak van zijn ouders. In het begin richtte hij zich op de projectinrichting, vloeren en raamdecoratie. Joop zijn specialisme was in die tijd Marmoleum.

In 2005 is Linda Brugel-van Zuijlen in de zaak erbij gekomen. Linda heeft de opleiding binnenhuisadviseur huis en interieur gedaan en was dus een goede aanvulling op het team.

Samen hebben Joop en Linda de zaak opnieuw ingericht en zijn ze zich ook gaan richten op de particuliere markt. De collectie is uitgebreid. Van vloeren tot raamdecoratie en van behang tot inbouwkasten. Kortom: complete woninginrichting. Het motto van Joop Brugel Woondesign is dan ook “in luxe genieten van wonen”.

De meubelstoffeerderij is overigens nog steeds een onderdeel van het bedrijf.

Inmiddels hebben we al heel wat huizen mogen inrichten. Hierbij is Linda steeds de styliste, zij geeft advies, en Joop zorgt voor de technische afwerking hiervan.

Samen hebben we hele leuke projecten mogen doen: van restaurants en winkels tot woningen in heel Nederland en zelfs over de grens. Uiteraard altijd met in achtneming van de wensen van de klant.

Reportage
Brugel Woondesign Breda

Genomineerde voor Online Vakman van het Jaar – Joop Brugel